/

 

 

Vill du lära dig att göra en moussetårta som håller formen eller bygga en våningstårta eller klä och dekorera en tårta med dina egna figurer och sockerblommor? Då ska du gå på kurs hos tårtfabriken. 

Allt material finns på plats - på kursen får du tillgång till silikonmatta, kavel, snurrplatta, verktyg mm. I priset ingår även förbrukningsmaterial som bakningsinnehåll, sockerpasta, blompasta, tårtkartong, mm. Varje deltagare får med sig sin egendesignade tårta hem. En tårta på 10 bitar som du själv har klätt och dekorerat. 

Efter genomgång av bakning och presentation av material och teknik får du en färdiggjord tårta på 10 bitar som du klär och dekorerar med dina egna figurer och sockerblommor. Fundera gärna lite i förväg på vilka motiv eller tema du vill ha på din tårta. Det kan vara bra med en förlaga som en  skiss eller ett foto, men är inte nödvändigt. Man kan delta även utan att ha en färdig plan om allt känns nytt. 

Kursen hålls under en dag, vardagar och helger kl 13.00 - ca 17.30, fika ingår. Pris per person: 1200 kr. Antal deltagare per tillfälle är fem till tio personer. Är du eller ni intresserad av tårtkursen mejla till: sarastartfabrik@gmail.com.

Vi hörs !   Sara