/


 

 

Hos Saras Tårtfabrik beställer ni födelsedagstårtan som ser ut som drömbilen, favoritväskan eller som på annat sätt speglar festföremålets intresse. Vi gör tårtan till företagsfesten med firmalogotypen eller något som är centralt i verksamheten, samt dop- och bröllopstårtor.   

Vill man göra en beställning så är det bra att vara ute i lite god tid. Beställning senast en till två veckor innan hämtningsdagen brukar fungera, vilket beror på att det ibland blir fullbokat. 

För beställning av bröllopstårta så går det bra att boka ett möte för konsultation och provsmakning, planering av tårtans design, leverans mm. Vi går tillsammans igenom era önskemål för att ni ska få precis den tårta ni önskar på er bröllopsdag. 

Saras Tårtfabrik ligger i utkanten av Skillinge på Österlen, och verksamheten började omkring 2016. Efter en uppskattad tårta till ett födelsedagskalas i Skillinge började beställningarna på tårtor komma från vänner och bekanta. Efter att ha gjort ett Facebook-konto mest på skoj för tårthobbyn så hörde folk av sig från grannbyarna för att beställa tårtor. Det hela spred sig allt längre bort och tårtfabrikens kunder har sedan kommit från Borrby, Simrishamn, Ystad, Tomelilla och till och med Lund. 

Vi är alltid glada för en kreativ beställning och gör gärna även tårtor i form av favoritsaker och djur såsom bilar, väskor, tigrar, dinosaurier, hästar och hattar.


Se mer av tårtorna i Tårtgalleriet !